Career

CNC-Operatör PiezoMotor, Uppsala 

PiezoMotor Uppsala AB är ett snabbväxande, marknadsledandeföretag inom området mikromotorer och precisionssystem. Bland kunderna finns några av världens mest respekterade internationella företag. Design, tillverkning och marknadsföring sker från moderna lokaler i Uppsala och genom ett nätverk av internationella partners. Kunden i fokus, samarbete och professionalism är våra värdegrunder som vi jobbar efter.

Tjänsten

PiezoMotor söker en CNC-operatör. Vi har idag ett 5-axligt MillTurn-center som vi kör fram våra prototyper och de standardprodukter som är i serieproduktion. Initialt kommer du att få lära dig att dig att köra fram våra standardprodukter som är i serieproduktion samt vara med vid inkörning av nya produkter och prototyper. Ett nästa utvecklingssteg är att lära dig bereda in nya prototyper och produkter för serieproduktion. Du kommer då att jobba i ett nära samarbete med våran utvecklingsavdelning. Vi arbetar idag med Solidworks (CAD) och TopSolid (CAM). ERP-systemet är Monitior där vi t.ex. har orderhantering för produktionen.

Profil

Gymnasieutbildning med teknisk inriktning.
CNC-utbildning med tidigare erfarenhet av CNC-bearbetning.
Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt datorvana.
Du skall kunna arbeta självständigt och som person tror vi att du är öppen och social. Våra höga kvalitetskrav kräver stor noggrannhet och gott ordningssinne. Vi antar också att du har en uttalad vilja att anta nya och krävande utmaningar.

Övrigt

Tillvidare anställning med en 6 månaders provanställning. Heltid, dagtid i Uppsala.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten.

Kontaktperson

Vesna Baban 0709-481095 

vesna.baban@piezomotor.se

 

 

Staff story Lyse Hayano

Staff Story Vesna Karaman

Staff Story Mats Floren

Staff Story Simon Johansson